Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u oktobru 41.558 dinara

Bez autora
Nov 26 2012

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u oktobru u Srbiji iznosi 57.733 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u septembru nominalno veće za 3,3 posto, a realno za 0,5 posto.Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u oktobru iznosi 41.558 dinara i kada se uporedi sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u septembru nominalno je veća za 3,2 posto, a realno je za 0,4 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u oktobru 41.558 dinaraRepublički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u oktobru u Srbiji iznosi 57.733 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u septembru nominalno veće za 3,3 posto, a realno za 0,5 posto.

U saopštenju se navodi da prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u oktobru iznosi 41.558 dinara i kada se uporedi sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u septembru nominalno je veća za 3,2 posto, a realno je za 0,4 posto.

Prosečna zarada isplaćena u oktobru ove godine u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u istom mesecu prošle godine nominalno je veća za 9 posto, a realno je manja za 3,5 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u oktobru ove godine u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u oktobru 2011. godine nominalno je veća za 8,9 posto, a realno je manja za 3,5 posto.

Prosečna zarada isplaćena u periodu januar-oktobar 2012. godine u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u istom periodu prošle godine nominalno je veća za 8,9 posto, a realno za 2,4 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u periodu januar-oktobar 2012. godine u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u periodu januar-oktobar 2011. godine nominalno je veća za 9 posto, a realno za 2,5 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik